Waarom ik er even allemaal genoeg van heb

Hoi lieverds,

Mijn blog gaat achteruit en dat weet ik zelf ook wel. Het is niet dat ik er geen tijd in wil steken maar ik ben zelf gewoon zo op dat ik geen tijd erin kan steken. Hoe dit komt? Ik ben op en zie het helemaal niet meer zitten.

Als je een gek weetje wilt weten, ik ben autistisch en hou absoluut niet van een vast stramien. Het klinkt tegenstrijdig maar toch is het zo. Waarom ik hiermee begin? Omdat dit meestal wordt aangeraden voor bloggers om het hun volgers makkelijker te maken. Helaas schrijft dit voor mij totaal niet eenvoudig. Ik heb niet elke dag even veel inspiratie voor een bepaald onderwerp. Ook lees of kijk ik bijvoorbeeld een pak minder of heb ik gewoon te weinig tijd om werk ervan te maken. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik met vaste dagen ga werken maar niet met vaste onderwerpen. 

Ook kan  het zijn dat er volgende week helemaal niets online komt. Ik ga vanaf vandaag proberen vooruit te werken zodat ik zeker telkens artikels heb om op te kunnen inpikken als het eens wat drukker is. Ook heb ik volgende week een abnormaal druk schoolschema waardoor het niet eenvoudig zal zijn om bij te werken. Ik ga mijn uiterste best doen maar ik hoop ook  dat jullie begrijpen dat schoolwerk voor gaat.

Voor de rest ben ik gewoon heel moe en heb ik nergens zin meer in. Zelfs niet in mijn favoriete activiteiten. Ik scroll een hele dag op mijn smartphone en helaas weegt dit ondertussen ook wel door omdat het gewoon niet gezond is een ik zou er ook gewoon dringend mee moeten stoppen.

Dus allerliefste lieverdjes, normaal hervat  mijn blog terug op 21 november en ik hoop dat jullie er zijn. Vroeger is ook altijd mogelijk ;).

❤ Emma

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s